Pulpe de rata cu bere si stafide

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pulpe de rata cu bere si stafide

Pulpe de rata cu bere si stafide

cosceanatrabirra6

O combinatie care merita incercata.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de rata
  • 1 litru de bere
  • 4 cepe mari
  • o mina de stafide


Se pun pulpele intr-o tigaie antiaderenta la copt, fara adaos de nimic altceva pentru ca vor lasa ele suficienta grasime.


cosceanatrabirra1

Se rumenesc pe ambele parti


cosceanatrabirra2


Se scot pe o farfurie


cosceanatrabirra3


In grasimea rezultata se caleste ceapa taiata marunt si apoi se repun deasupra pulpele, berea si se coace la foc mare cu capacul pe tigaie pina cind carnea pulpelor e moale si se desprinde de pe os


cosceanatrabirra4


Se scot pulpele. se mixeaza sosul si se adauga stafidele inmuiate


cosceanatrabirra5


se amesteca bine si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Pulpe de rata cu bere si stafide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Brezel (covrigi nemtesti)
Prajitura cu tofu si ciocolata
Kunefe (cataif)
Butternut umplut
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Prajitura cu gutui si branza
Pesto rosso
Chiftelute de calamari
Parjoale de vara
Pui cu legume de primavara
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Taameia
Savarine
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Melcisori de pizza