Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu de capsuni si cocos
Gugelhupf cu marmelada
Chec de carne
Ardei umpluti,mai altfel
Bruschette cu dovlecei
Ciuperci umplute cu legume
Cartofi cu conopida si branza
Sirop de citrice
Prajitura Latte Macchiato
Fursecuri simple
Spaghetti Carbonara
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Crenvursti in aluat
Ciorba de praz cu zeama de varza
Rosii umplute cu orez