Ardei umpluti II

Ardei umpluti II

Ardei_umpluti_8

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 160 g orez natur
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 400 ml supa
  • marar,tocat fin
  • sare,piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 rosii

Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata de cartofi cu ton
Somon afumat pe scandura de cedru
Tarta rustica cu piersici
Crema Toffee
Brezel (covrigi nemtesti)
Prajitura cu gutui si branza
Pogacsa
Legume umplute
Salata de tortellini
Placinta  cu pui, spanac si branza
Somon la cuptor cu sos alb
Fursecuri cu gem
Supa de pasare cu fructe goji