Mie mi-au placut enorm. Si cum am mai spus: traiasca multiculturalismul, reteta e ca-n bucatariile grecesti! Nu spun tavernele grecesti, ci asa cum am gasit-o la prietenii nostri greci. In bucataria familiei normale.
- Ardei, spalati si cratati de seminte, am pastrat capacelul - 4 bucati mici, cat pumnul.
- Doi cartofi mici fierti fara coaja.
- Un morcov fiert.
- O cutie ton scursa (ulei sau suc propriu).
- Suc de rosii.
Am zdrobit cu furculita morcovii si cartofii, am adaugat tonul. Eventual patrunjel. Sare si piper.
Am umplut ardeii cu compozitia de legume si peste. I-am asezat intr-o tava si am umplut cu suc de rosii.
Am copt la cuptor la 200 grade cam 40 de minute. I-am servit cu branza feta rasa deasupra.
Si gata, buni si simpli.
< Anterior | Urmator > |
---|