Butternut umplut

Butternut umplut

Butternut_umplut_1

Ingrediente:

  • dovleac Butternut -1 buc
  • orez - 80 gr
  • spanac congelat - 75 gr
  • ceapa rosie - 1 buc
  • sare
  • piper
  • ulei

Butternut_umplut_2

Mod de preparare
Se taie un capac in partea superioara a dovleacului,se scot semintele , miezul si se mai scobeste putin cu o lingurita:

Butternut_umplut_3

Intr-o tigaie se pune putin ulei si se caleste ceapa tocata marunt, se adauga restul de dovleac tocat:

Butternut_umplut_4

Se adauga spanacul congelat si se amesteca pana acesta se inmoaie. Se condimenteaza cu sare, piper.

Butternut_umplut_5

Se umple dovleacul:

Butternut_umplut_6

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 min. Ultimele 10 min se coace fara folie.

Butternut_umplut_7

Am mai facut un butternut umplut cu mazare - in orezul calit am adaugat putina supa de pui, iar dupa ce s-a copt in vasul roman 45 min, am luat capacul, am ras putin cascaval deasupra si am mai copt 15 min fara capac:

Butternut_umplut_8

Bun!

Butternut_umplut_9

Adauga comentariu la reteta - Butternut umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de miel
Ciorbita de pui si fasolica verde
Pogacsa
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Dulceata de pere
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Paine cu orez
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Salata de Boeuf
Saltimbocca alla romana
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cotlete de vinete
Schichttorte  Baumkuchen
Bulete cu cascaval la cuptor
Tortelete cu crema Toffee