Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Pateu din ficatei de pui
Salata de Boeuf
Caltabosi
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Spaghetti cu zucchini si rosii
Schichttorte  Baumkuchen
Tarta cu rucola
Somon la gratar
Pateuri rapide
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Covrigi
Salata de cartofi cu ton
Brezel (covrigi nemtesti)