Taameia

Taameia

Tags:

Taameia_6

Ingrediente:

  • 200 g bob ( fava beans) fara coaja / naut
  • 2-3 legaturi marar
  • 2-3 legaturi patrunjel
  • 2 lingurite frunze coriandru uscate
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • seminte de susan
  • ulei pt prajit

Se scurge bine bobul/nautul, pus de seara in apa rece. Atentie, nu se fierbe!
Se toaca foarte marunt bobul, verdeturile, ceapa si usturoiul. Eu le-am trecut prin masina de tocat carne
Se amesteca bine toate ingredintele.
Se modeleaza bilute, se dau prin seminte de susan.
Se formeaza cu grija chiftelute subtiri si se pun la prajit in ulei bine incins.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, cu lipie si sos de iaurt/tahina sau orice sos vi se pare voua potrivit.

Adauga comentariu la reteta - Taameia


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cozonac Grania
Bulete din ciupercute
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura cu mere caramel
Paine  pe vatra
Bulion de rosii
Tarta rustica cu piersici
Bruschette cu dovlecei
Pateuri umplute cu sunca
Kunefe (cataif)
Medalion de vinete
Rulada de pui
Paste cu ciuperci si rosii
Varza rosie cu mar