Vinete umplute

Vinete umplute

Vinete_umplute-Adriana_8
Am facut trei jumatati de vinete cu prosciutto cotto,si 3 jumatati fara,dupa reteta Adrianei.
Ambele variante sint excelente! 


Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 rosii
  • 20 de masline
  • 125 g cascaval ( Bergkäse,de ala puturos)
  • ulei de masline
  • sare
  • 100 g prosciutto cotto(fac.)


Am taiat vinetele in jumatate,pe lungime.Le-am sarat si stropit cu ulei de masline,si le-am dat in cuptorul incins la 250°C pe sina de sus ,timp de 10 minute.Intre timp am depielitat & taiat bucati rosiile,si am taiat cascavalul cubulete.Vinetele coapte le-am scobit,iar pulpa am taiat-o grob cu un cutit si am impartit-o in jumatate.Cu o jumatate am umplut 3 jumatati de vinete,peste care am presarat cubulete de rosii,cascaval si putin oregano tocat .In cealalta jumatate din pulpa am amestecat sunca,taiata maruntel.Am dat tava din nou la cuptor,tot pe sina de sus,la 200 °C,si am lasat pina s-au rumenit dupa placul nostru.

Adauga comentariu la reteta - Vinete umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din albusuri
Tiramisu
Drob de pui
Stifatho
Prajitura  cu mac
Ghiveci de orez cu legume
Aperitiv in foi de napolitana
Chiftelute de urda in sos de rosii
Legume umplute
Rulada de vita cu sunca
Salsa cruda
Turta dulce din piscoturi
Caltabosi
Capunti alla puttanesca
Rosii umplute cu orez