Aluat cu branza

Aluat cu branza

Aluat_cu_branza_7

Ingrediente pt o portie de aluat :

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 galbenus si o jumatate de albus (eu am pus un ou mai mic)
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat (la mine in poza se vad amandoua ca nu ma hotarasem, inca, dar am pus praf de copt)

Aluat_cu_branza_1

Intr-un castron am pus branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si le-am amestecat cu o lingura.

Aluat_cu_branza_2

Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste maglavais:

Aluat_cu_branza_3
Se amesteca bine:

Aluat_cu_branza_4
Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra:

Aluat_cu_branza_5
Se framanta aluatul:

Aluat_cu_branza_6
Ia uitati-va ca gauri are:

Aluat_cu_branza_7
Se poate folosi atat la tarte sarate, crenvusti in aluat cat si la dulciuri.

Adauga comentariu la reteta - Aluat cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Supa de dovleac ( Butternut )
Salata de tortellini
Crostoni cu miel
Pasca cu ciocolata
Chiftelute de carne
Cozonac cu mac si alune de padure
Pogacele cu jumari
Chiftele din legume
Papanasi
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Parjoale de vara
Roastbeef a la Jamie
Maultaschen cu sos de rosii
Manti