Aluat cu branza

Aluat cu branza

Aluat_cu_branza_7

Ingrediente pt o portie de aluat :

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 galbenus si o jumatate de albus (eu am pus un ou mai mic)
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat (la mine in poza se vad amandoua ca nu ma hotarasem, inca, dar am pus praf de copt)

Aluat_cu_branza_1

Intr-un castron am pus branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si le-am amestecat cu o lingura.

Aluat_cu_branza_2

Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste maglavais:

Aluat_cu_branza_3
Se amesteca bine:

Aluat_cu_branza_4
Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra:

Aluat_cu_branza_5
Se framanta aluatul:

Aluat_cu_branza_6
Ia uitati-va ca gauri are:

Aluat_cu_branza_7
Se poate folosi atat la tarte sarate, crenvusti in aluat cat si la dulciuri.

Adauga comentariu la reteta - Aluat cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de pasare cu fructe goji
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Pate Brisee
Medalion de vinete
Manti
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Sirop de citrice
Parmigiana di zucchine
Cosulete umplute
Compot de rubarba
Somloi Galuska
Salata de vara cu mozzarella
Pateu din ficatei de pui
Friptura de porc cu sorici
Ciuperci umplute cu legume