Paine rasucita cu crema de branza

Reteta culinara » Retete panificatie si patiserie » Paine rasucita cu crema de branza

Paine rasucita cu crema de branza

01

Ingrediente:

pentru aluat:

700 gr faina
200 ml lapte caldut
100 ml apa calduta
150 ml ulei
100 gr crema de branza cu verdeata
1 pachet drojdie uscata (7 gr)
1 lingura zahar
1 lingurita sare

pentru deasupra:galbenus amestecat cu putin lapte ,seminte de susan,mac ,chimen.

Mod de preparare:
Din ingredientele de mai sus se realizeaza un aluat :

02

Aluatul se imparte in trei parti de marimi diferite.Din cele trei parti se intind cu sucitorul dreptunghiuri ,se ung cu crema de branza cu verdeata si se ruleaza,apoi se rasucesc de cateva ori si se aseaza in tava ,ca in imagini:

03

04

05

06

Se lasa la dospit 30 min,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte:

07

Se coace in cuptorul preincalzit la 200 °C,25 min:

08

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de  AICI !


Oua tari cu sos

Adauga comentariu la reteta - Paine rasucita cu crema de branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu gutui si branza
Dulceata de rubarba
Somon la cuptor cu sos alb
Brezel (covrigi nemtesti)
Tarta rustica cu piersici
Chec aperitiv,stelute si braduti
Supa de dovleac ( Butternut )
Antricot cu sos de piper verde
Covrigi
Palet de dames
Chocolate Gugelhupf
Bors de iarna cu afumatura
Supa cu turnatei
Bruschette cu dovlecei
Oua tari cu sos