Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Prajitura cu visine si ciocolata
Lasagne cu spanac si branza chevre
Friptura aromata de porc
Omleta cu orez la cuptor
Paine cu iaurt
Paine rapida fara drojdie
Supa de chimen
Pui cu legume de primavara
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salam de caracatita
Faguri cu forma
Bulete din ciupercute
Pateu din ficatei de pui
Pateuri umplute cu sunca