Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Cranberry Muffins
Pasta de avocado
Salata de telina si morcovi rasi
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Schichttorte  Baumkuchen
Friptura de curcan cu mere
Tarte Flambée
Tartiflette
Roastbeef a la Jamie
Salata de tortellini
Pesto rosso
Rulada de vita cu sunca
Crostoni cu miel
Chiftelute