Pateuri rapide

Pateuri rapide

4

 

Reteta este foarte simpla, dar in acelasi timp deosebit de gustoasa: cantitati egale de brinza de vaci, unt/margarina si faina. Bineinteles sare, daca doriti si alte condimente.Se pot umple sau lasa simple, se preteaza si ca saratele.Eu, pentru conformitate am facut din 600 gr fiecare, si ceva sare. Se amesteca totul pina devine o coca omogena, care se da la rece peste noapte. Se scoate pe masa usor infainata ( nu incarcati cu prea multa faina, doare cit sa manevrati usor coca) si se incepe intinderea cu merdeneaua infainata.Coca va ramine de min 1 cm grosime, cu forma de decupaj infainata se vor decupa buseurile (in cazul meu) si se vor coace pe foc mediu pe hirtie de copt. Eu le-am uns cu galbenu de ou si presarata cu susan negru si susan alb.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri rapide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu brinza si zmeura
Vanilla Club
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pesto rosso
Painea tigru
Paine cu seminte
Tort de nuci
Paste de spanac cu calamari si rosii
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ardei umpluti
Um Ali - budinca egipteana din paine
Papanasi
Supa gulas
Rata la cuptor