Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Cornuri cu unt
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Biscuiti cu Nutella
Aripi de curcan tandoori
Drob de pui
Salata de telina si morcovi rasi
Pesto di rucola
Rulada de ciuperci
Parmigiana di zucchine
Chec de carne
Salata de telina,citrice si rodie
Crutoane aromate
Agliata Verde
Bulion de rosii