Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aperitiv in foi de napolitana
Tarta cu crème brûlé
Paine cu iaurt
Placinta cu branza sarata
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Pasca cu ciocolata
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Ghiveci de orez cu legume
Paste de spanac cu calamari si rosii
Piept de pui, la cuptor
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Muffins cu usturoi si ierburi
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Bulete din ciupercute
Cheesecake cu rosii si busuioc