Ciorba de potroace de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de potroace de miel

Ciorba de potroace de miel

Ingrediente:

500 gr maruntaie de miel, 2-3 oase de miel sau oaie ,ceapa verde - 2-3 legaturi, morcov 1, pastarnac 1, patrunjel, radacina si frunze, 1 rosii 5,  500 ml moare de varza, orez 3 linguri ,leustean, marar din belsug

Mod de preparare:

Se fierb oasele, se ia spuma, se scot si se pastreaza supa. In ea se fierbe zarzavatul curatat si tocat marunt. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate se spala si se oparesc, apoi se scurg bine. Se toaca marunt si se pun in oala, se fierb la foc potrivit 30'.
  Se fierbe separat zeama de varza, se ia spuma si se pune peste ciorba. Se adauga si orezul bine spalat, daca nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamaie. Pe deasupra se presara verdeta tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de potroace de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Crema de zahar ars
Piept de rata cu ciuperci
Gugelhupf cu marmelada
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Placinta cu branza sarata
Ciorba de rosii II
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pui cu legume de primavara
Sparanghel verde cu bacon
Pateu din ficat de porc
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Supa de rosii
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chiftele din legume