Miel Saslik

Miel Saslik

Ingrediente:

carne de miel (berbecut) 600 gr, bacon  150gr, rosii 4, ardei gras 3, sare, piper, orez , unt, lamaie ca garnitura

Mod de preparare:

Se taie carnea in cubulete medii, se condimenteaza si se caleste usor in putin ulei. Se pune  apoi pe frigaruie, alternativ cu bacon si legume, apoi pe gratarul foarte bine incins. Saslikul se poate servi alaturi de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Miel Saslik


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei copti pane
Cozonac Grania
Prajitura Lia
Rulouri din piept de pui
Tortelete cu crema Toffee
Rulada de somon afumat
Ciorbita de pui si fasolica verde
Tiramisu de capsuni si cocos
Paine  pe vatra
Kunefe (cataif)
Baton de vanilie
Tamagoyaki
Pogacsa
Agliata Verde
Salata de telina si morcovi rasi