Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Bruschette cu dovlecei
Maultaschen cu sos de rosii
Salata de vara cu mozzarella
Sirop de citrice
Tarta cu brinza si zmeura
Oua tari cu sos
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Antricot cu sos de piper verde
Sparanghel verde cu bacon
Salata de Boeuf
Salata de sfecla rosie cu pui
Sarmale fara carne
Covrigi