Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Ingrediente:

1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti etc.), 1 kg de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg rosii, 2 ardei grasi, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamaie, leustean si patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba pescareasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Chutney de prune si ardei
Pasta de avocado
Rulada de pui intreg
Aperitiv in foi de napolitana
Rulada de omleta
Tort de ciuperci
Rulada de pui
Paine  pe vatra
Baclavale traditionale
Musaca
Parmigiana di zucchine
Paste cu spanac si gorgonzola
Fettuccine cu ton si rosii
Supa crema de ciuperci