Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:

1kg ciuperci de padure, 3-4 cepe, 2leg. patrunjel, 150ml ulei, 1l lapte, 3 linguri faina, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se toaca marunt si se oparesc in apa cu sare. Intr-un tuci (neaparat) se pune uleiul la incins si se calesc ceapa si patrunjelul, tocate marunt. Se pun ciupercile oparite si se mai prajesc 10-15 minute, amestecand incontinuu, pentru a nu se lipi. Se pune apoi laptele si se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute. La sfarsit, se adauga faina desfacuta in putin lapte si se mai fierbe 5 minute pana se ingroasa ciulamaua. Se potriveste de sare si piper si se mananca cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Ciulama de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Taameia
Muffins cu spanac
Piept de rata cu ciuperci
Tort Krantz
Salata de Boeuf
Rulada de omleta
Kunefe (cataif)
Capunti alla puttanesca
Mancarica de gulas
Pasta de leustean
Tartiflette
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Oua tari cu sos
Pogacele cu jumeri
Tocanita de naut la cuptor