Crap umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 leg. patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare, piper


Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

Adauga comentariu la reteta - Crap umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Tarta de ciocolata
Bulete cu cascaval la cuptor
Tarta rustica cu piersici
Lasagne cu spanac si branza chevre
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta cu crema de branza si zmeura
Prajitura Latte Macchiato
Rulada de omleta
Palet de dames
Quinoa cu legume
Cranberry Muffins
Rata la cuptor
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Ciuperci umplute cu crema de broccoli