Crap umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 leg. patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare, piper


Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

Adauga comentariu la reteta - Crap umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de cartofi cu ton
Cupola ninsa cu ciocolata
Feta cu rosii uscate,in ulei
Rulada de omleta
Pulpe de rata cu bere si stafide
Somon afumat pe scandura de cedru
Supa de rosii
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Supa din trei feluri de peste
Crema Toffee
Brownies cu miere si seminte
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Crema de zahar ars
Tortelete cu crema Toffee
Cranberry Muffins