Escalop la cuptor

Escalop la cuptor

Ingrediente:

6 felii mari de muschi de vita, 4 linguri faina, 4 linguri pesmet, 2 oua, 50g unt, 6 felii de costita, 100g cascaval, ± sare, piper

Mod de preparare:

Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pana cand se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o in unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune cate o felie de costita sau sunca. Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Escalop la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Muschiulet de porc cu susan
Maultaschen cu sos de rosii
Sirop de citrice
Vanilla Club
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Sesame Chicken
Paine pictata
Crutoane aromate
Salata de ton cu ardei gras
Ardei umpluti,mai altfel
Tarta cu rucola
Supa de dovleac cu gorgonzola
Caipirinha
Piept de pui simplissime