Escalop la cuptor

Escalop la cuptor

Ingrediente:

6 felii mari de muschi de vita, 4 linguri faina, 4 linguri pesmet, 2 oua, 50g unt, 6 felii de costita, 100g cascaval, ± sare, piper

Mod de preparare:

Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pana cand se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o in unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune cate o felie de costita sau sunca. Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Escalop la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Prajitura cu gutui si branza
Gratin de broccoli si conopida
Tagliatelle cu ciuperci
Pateuri
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pateuri cu ciuperci
Varza rosie cu mar
Supa de pui - rapida
Salata
Salam de caracatita
Batoane de cereale
Tort de nuci
Inghetata de cocos
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate