Ficatei excelenti

Ficatei excelenti

Ingrediente:

piept proaspat de porc, ulei de masline, 2 andive, 1kg ficatei de pui, sare, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

20-30 minute intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Merg de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei excelenti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Fettuccine cu ton si rosii
Pateu din ficat de porc
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Salata de telina,citrice si rodie
Papanasi
Pogacele cu jumeri
Chicken Bryan
Pachetele cu porumb si branza
Bruschette cu legume si tofu
Cupola ninsa cu ciocolata
Vanilla Club
Paine  pe vatra
Vegeta de casa
Piept de pui simplissime