Fileu de salau cu sos de vin

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Fileu de salau cu sos de vin

Fileu de salau cu sos de vin

Ingrediente:

4 fileuri salau, 1 ceapa, 1 pahar vin alb 50g unt, 10g faina, 1 galbenus ou, 200g smantana, 1 leg. patrunjel verde, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se ruleaza fileurile, fixandu-le cu scobitori. Se pun la fiert intr-o cratita cu ceapa tocata, vinul, patrunjelul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba acoperit 10 minute, apoi se scot fileurile si se tin la cald, iar zeama in care au fiert se strecoara. Se incalzeste untul, amestecandu-l pe foc cu
faina, fara ca aceasta sa prinda culoare. Se stinge cu zeama strecurata si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute, amestecand mereu. Se leaga apoi sosul cu galbenusul, se amesteca cu smantana si se toarna peste rulourile tinute la cald. Se serverste pe platou sau pe farfurie si se garniseste cu rosii mici, inabusite in unt. Se scot scobitorile.

Adauga comentariu la reteta - Fileu de salau cu sos de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tamagoyaki
Rulada de pui intreg
Banana Daiquiri
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Pui umplut cu telina si morcovi
Cornuri cu unt
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pasca cu ciocolata
Parmigiana di zucchine
Pesto di rucola
Crema Toffee
Marmelada de zmeura
Brownies cu miere si seminte
Chec de carne