Friptura de pui

Friptura de pui

Ingrediente:

pulpe pui, ardei copt, masline, suc rosii sau bulion, sare, piper, foi dafin, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

45-60 min Se iau pulpele de pui, se spala, se aseaza in tava de cuptor. Separat se curata de coaja 2 ardei copti si se taie felii. Se preincalzeste cuptorul timp de 15 min. Pulpele de pui se se acopera cu suc de rosii, sau rosii in bulion (maruntite) sau bulion dizolvat in apa. Se adauga ardeiul copt, maslinele, se presare sare, piper si se pun 2 foi de dafin. Se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama de rosii, iar cu 15 min inainte de a opri focul, se adauga 2 catei de usturoi tocati marunt si cimbrul.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec aperitiv,stelute si braduti
Prajitura Latte Macchiato
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tarta cu brinza si zmeura
Barcute de vinete
Pogacsa
Praz umplut cu ciuperci
Supa din trei feluri de peste
Rulouri din piept de pui
Capunti alla puttanesca
Somon afumat pe scandura de cedru
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Compot de rubarba
Oua tari cu sos
Rata la cuptor