Piept de pui Lyon

Piept de pui Lyon

Ingrediente:

piept de pui dezosat , ardei gras , orez cu bobul lung, legume congelate , ulei , suc de rosii , sos de soia , ceapa , sare , piper , boia dulce , curry , delikat

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui ( 1/2 kg. ) in fasii de dimensiunea degetului , la fel si ardeiul gras ( 4-5 buc. ) . Se pun impreuna intr-o tigaie adanca , sau intr-o cratita de tuci , cu putin ulei ( de preferat ulei de masline ) si se inabuse aproximativ 10 min dupa ce in prealabil se pune sare , piper dupa gust si citeva picaturi de sos de soia . Separat se fierbe orezul ( o cana ) cu legumele asortate ( o punga ) si putin delikat . Intr-o craticioara se pune la calit in putin ulei o ceapa mai mica , iar dupa ce aceasta s-a rumenit putin , se pune sucul de rosii ( 400gr. ) , sare , boia dulce , piper si curry dupa gust . Pe farfurie se pun separat puiul cu ardei si orezul cu legume ( peste acesta se vor pune cam 4-5 linguri din sosul de suc de rosii ).

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui Lyon


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muschiulet de porc cu susan
Islere
Cornuri cu unt
Ghiveci de orez cu legume
Tarte Flambée
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Vanilla Club
Rata la cuptor
Prajitura de ciocolata
Tort din albusuri
Tarta cu mere
Rulada de omleta
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prosciutto di Parma e melone
Vegeta de casa