Piept de porc cu ceapa pane

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Piept de porc cu ceapa pane

Piept de porc cu ceapa pane

Ingrediente:

500g piept de porc, 4 linguri faina, 2 cepe mari, 100g unt, linguri pasta tomate, 2 catei de usturoi, 4 linguri pesmet, 1 ou batut, 100ml ulei, 1 lingura zahar, 1 lingura otet de vin, 1/2 lingurita cimbru, ±sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se spala, se curata si se taie rondele. Acestea se dau prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas, se adauga pasta de tomate, usturoiul si cimbrul, sarea piperul si zaharul. Se amesteca bine si se aromeaza sosul cu putin otet de vin rosu. Pieptul de porc se spala si apoi se taie in cuburi. Se presara cu faina si se prajesc in unt. Apoi se asaza langa rondelele de ceapa pane si se garniseste totul cu sosul de rosii.

Adauga comentariu la reteta - Piept de porc cu ceapa pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu mere si nuci
Vegeta de casa
Prajitura cu zmeura si pomelo
Paste cu ciuperci si rosii
Chec aperitiv,stelute si braduti
Spinach and Feta Quesadilla
Tiramisu
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Turta dulce din piscoturi
Tarte Flambée
Pateuri umplute cu sunca
Caramel Tiramisu
Schichttorte  Baumkuchen
Polos
Somon afumat pe scandura de cedru