Piept de pui a limone

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Piept de pui a limone

Piept de pui a limone

Ingrediente:

Piept de pui, faina, ulei, smantana dulce la cutie, sare, piper alb, oregano, ciuperci, unt, vin, zeama de lamaie.

Mod de preparare:


Pieptul de pui taie in doua transe,se bate cu ciocanul de snitele,se da prin faina si se trage la tigae in ulei incins pe ambele parti (60%se trage in ulei iar 40%se fierbe inpreuna cu sosul preparat)se da puiul deoparte, in alta tigaie se prepara sosul din:ciupercile taiate lamele si trase in unt topit,se pune smantana,sare,piper,oregano si se pune puiul in sos se stropeste cu vin si cu zeama de lamaie ,se gusta pentru ultima data.Se serveste cu o garnitura de piure de cartofi .

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui a limone


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Covrigi
Pasta de leustean
Sarmale fara carne
Rulada de vita cu sunca
Ciorba din pipote de curcan
Muffins cu usturoi si ierburi
Supa din trei feluri de peste
Tort de ciuperci
Prajitura Lia
Ardei umpluti cu legume
Cartofi in crusta de mustar
Piept de pui simplissime
Sparanghel verde cu bacon
Aripi de curcan tandoori
Ciorba de rosii II