Piept de vitel cu mazare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Piept de vitel cu mazare

Piept de vitel cu mazare

Ingrediente:

1kg piept de vitel, 1,5kg mazare congelata, 3 cepe, 1 lingura faina, 2 linguri zahar, 2 linguri bulion, 1.5 litri supa de vita (cub), 1 leg. marar, ± sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de vitel se spala, se taie in bucati potrivite si se rumeneste in ulei circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Se adauga apoi supa de vita si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 90 de minute. Se pune mazarea si bulionul, faina desfacuta in 50 ml apa si zaharul. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic inca 30 de minute. Spre sfarsit, se pune si mararul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Piept de vitel cu mazare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la cuptor cu sos alb
Muffins cu usturoi si ierburi
Chiftele din legume
Pasca cu branza dulce
Prajitura cu tofu si ciocolata
Cosulete umplute
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Rulada de ciuperci
Praz umplut cu ciuperci
Pasta de leustean
Ardei copti pane
Omleta cu orez la cuptor
Piept de rata cu ciuperci
Pesto di rucola
Rulada de vita cu sunca