Pui acrisor cu susan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Pui acrisor cu susan

Pui acrisor cu susan

Ingrediente:

600g carne de pui (pulpe si/sau piept), 1 lamaie (suc si coaja rasa), 1/3 cana iaurt, 1/2 cana pesmet (pref. din paine integrala), 1/2 lingurita cimbru uscat, 1/2 lingurita boia dulce sau iute, 1/4 lingurita piper macinat, 1/3 cana seminte de susan

Mod de preparare:

Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.

Adauga comentariu la reteta - Pui acrisor cu susan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la gratar
Pesto di rucola
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Supa Imperiala
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tort din albusuri
Ciorba de praz cu zeama de varza
Muffins cu usturoi si ierburi
Chutney de prune
Inghetata de cocos
Rulada cu cascaval
Salata de ton cu ardei gras
Salata
Spaghetti cu zucchini si rosii
Somon afumat pe scandura de cedru