Rasol cu sos unguresc

Rasol cu sos unguresc

Ingrediente:

1 rasol de vaca. 300g zarzavat de supa. 1 ceasca ulei, 1 lingurita boia de ardei, 1 ceasca smantana, 1 jumatate de lamaie, ± sare, piper boabe

Mod de preparare:

Se spala rasolul si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe 1 ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa, spalat si curatat, 1 lingura de sare, piperul boabe si putina coaja de lamaie. Cand carnea se desprinde de pe os, se ia oala de pe foc si se scoate carnea. Bucatile de carne se rumenesc in ulei incins si se pun pe un platou. In uleiul in care s-a rumenit carnea se prepara apoi la foc mic sosul format din : 1 lingurita boia de ardei iute, o ceasca de smantana si zeama de lamaie. Dupa ce sosul se ingroasa, se rastoarna peste carne.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Vegeta de casa
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Salata de fasole cu ton
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Rulouri din piept de pui
Dulceata de grapefruit
Supa de pasare cu fructe goji
Salata de Boeuf
Spaghetti Carbonara
Mincarica de pipote
Parmigiana di melanzane
Gratin de paste si peste, cu bezea
Cirnati cu fenel
Prosciutto di Parma e melone