Snitel mexican

Snitel mexican

Ingrediente:

800g pulpa de vitel, 1 ardei iute, 2 kiwi, 1 ceapa mica, 1 lingura miere, 800g amestec mexican de legume, 2 oua, 3 linguri faina, 4 linguri pesmet, 200ml ulei, 100g unt, ± sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se curata de pielite, se spala, se scurge bine de apa si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se condimenteza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un castron mai adanc. Kiwi se curata de coaja, se taie in cubulete si se amesteca bine cu ardeiul iute, tocat marunt si cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga si mierea, apoi cu ajutorul unui blender, se face din acest amestec un piure. Se pune piureul peste feliile de carne si se lasa 60 de minute la marinat. Amestecul de legume se caleste, 3-4 minute, la foc iute, in 100ml ulei si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se scot feliile de carne din marinata, se dau prin faina, prin ou, si apoi prin pesmet amestecat cu o lingurita de piper negru proaspat macinat. Se pun snitelele intr-o tigaie cu ulei incins amestecat cu unt si se prajesc pe ambele parti, pana ce acestea se rumenesc frumos, apoi, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu garnitura de soté de legume.

Adauga comentariu la reteta - Snitel mexican


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Muffins cu spanac
Gratin de broccoli si conopida
Spinach and Feta Quesadilla
Supa de pui - rapida
Gogosele din flori de dovleac
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chec de carne
Chiftelute
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Pesto di rucola
Tort Krantz
Ciorba de rosii II
Chec cu ficat