Tocanita de burta

Tocanita de burta

Ingrediente:

1 kg burta de vita, 4 cepe, 50ml ulei, 1 lingura bulion, 1leg. patrunjel, 1leg. marar, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se spala bine burta, se pune la fiert si se da in clocot 10 minute. Dupa ce se arunca prima apa, se pune din nou la fiert (de preferat in oala sub presiune – 1 ora de la primul fluierat). Cand este bine fiarta, se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga burta taiata, o cana cu zeama in care a fiert burta si bulionul diluat. Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai da intr-un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de burta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cirnati cu fenel
Muffins cu dovleac(Butternut)
Bulion de rosii
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Castraveti cu maioneza de avocado
Caramel Tiramisu
Chutney de prune si ardei
Rulada de ciuperci
Marmelada de zmeura
Chec de carne
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Oua umplute
Pesto rosso
Tort de ciocolata cu crema de cocos