Vacuta cu rosii

Vacuta cu rosii

Ingrediente:

4 felii groase de muschi de vita, 2 linguri unt, 2 catei de usturoi, 1 leg. patrunjel verde, 1 lingura oregano, 500g rosii in bulion, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare si piper si se lasa 1 ora la marinat. Se topeste untul intr-o tigaie si se rumeneste carnea pe ambele parti. Separat, se amesteca rosiile cu usturoiul pisat, patrunjelul si oregano. Se toarna acest amestec peste carne si se lasa sa fiarba 25 - 30 de minute la foc mic. Se poate pune si la cuptor, 20-25 de minute, dar atunci carnea trebuie sa fie in intregime acoperita de sos. Se serveste cu cartofi natur sau orez si salate de legume proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Vacuta cu rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete din ciupercute
Tarta sarata din frunze de conopida
Chiftelute de carne
Rulada de vita cu sunca
Friptura aromata de porc
Pasta de avocado
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Palet de dames
Lasagne cu spanac si branza chevre
Batoane de cereale
Portofele de cod cu fasole verde
Prajitura cu tofu si ciocolata
Pateu din ficat de porc
Cartofi cu conopida si branza
Somloi Galuska