Salata cu cascaval, salam si sunca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu cascaval, salam si sunca

Salata cu cascaval, salam si sunca

Ingrediente:

2 morcovi, sare, 500 g cascaval, 200 g sunca fiarta taiata felii, 100 g salam, in felii subtiri, 2  l.s. otet, 4 l.s. ulei piper negru macinat, 1 salata mare verde, 2 oua fierte tare
Timp de odihna: cca 2 ore

Mod de preparare:

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei  sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se  intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in  lungime si se orneaza salata cu ele.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu cascaval, salam si sunca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Creveti crocanti cu cocos
Salata de mango
Cosulete umplute
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Sparanghel verde cu bacon
Oua tari cu sos
Caracatita in ulei
Pasca cu branza dulce
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Salata de tortellini
Prajitura Lia
Rulada cu cascaval
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Painici cu busuioc