Salata de andive cu piept de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive cu piept de pasare

Salata de andive cu piept de pasare

Ingrediente:

andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smantana (3 linguri), zeama de lamaie  (1/2  lamaie)

Mod de preparare:

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au  frunze verzi care sunt amare), se taie putin din  cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele,  care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca  cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata  din : 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust.Se serveste imediat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive cu piept de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caltabosi
Friptura de porc cu sorici
Antricot cu sos de piper verde
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ardei umpluti cu legume
Friptura de curcan cu mere
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Mancarica de gulas
Placinta cu branza sarata
Rosii umplute cu ton
Pate Brisee
Cheesecake cu rosii si busuioc
Barcute de vinete
Feta cu rosii uscate,in ulei
Galuste de dovlecei cu sos de sofran