Salata din carne de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata din carne de pasare

Salata din carne de pasare

Ingrediente:

carne fiarta de pasare (250g), cartofi fierti in coaja (1kg), telina (2), oua fierte (2), maioneza, mustar (50g), mere (2), coniac (1 paharel), sare, piper, salata verde (cateva frunze).

Mod de preparare:

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau  se dau tot pe razatoare, 150g carne se taie cubulete; se amesteca apoi totul cu mustarul,  maioneza (preparata din: 1 ou, 150ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se  pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de  salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Salata din carne de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Muffins cu usturoi si ierburi
Somloi Galuska
Muschiulet de porc cu susan
Antricot cu sos de piper verde
Caracatita in ulei
Rulouri din piept de pui
Crema de zahar ars
Tort cu cafea si gem de zmeura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pogacele cu jumeri
Butternut umplut
Sarmale fara carne
Somon afumat pe scandura de cedru
Supa Imperiala