Salata de ciuperci (champignons)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de ciuperci (champignons)

Salata de ciuperci (champignons)

Ingrediente:

600 g ciuperci (din  conserva), 125 g branza topita, 300 g frisca (nebatuta), sare, piper negru  macinat, 4 l.s. ceapa verde taiata in inele, 6 l.s. tarhon taiat marunt, cateva fire de ceapa  verde (partea verde) pentru ornat

Mod de preparare :

Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are  consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se  incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste ciuperci. salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde. Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la culoare.

Adauga comentariu la reteta - Salata de ciuperci (champignons)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Supa de pasare cu fructe goji
Parjoale de vara
Chiftele din legume
Ciocolata
Rulada de pui intreg
Placinta cu branza sarata
Ardei copti pane
Rulada de ciuperci
Capunti alla puttanesca
Salata de vara cu mozzarella
Lasagne cu spanac si branza chevre
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Islere
Branza cu verdeturi