Salata de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de portocale

Salata de portocale

Ingrediente:

2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Curatati fructele de coaja, taiati merele, iar portocalele desfaceti-le in felii si aranjati-le in salatiera. Puneti vinul intr-un ibric si clocotiti-l un minut impreuna cu zaharul. Luati ibricul de pe foc, adaugati romul si turnati amestecul fierbinte peste fructe. Serviti salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel.

Adauga comentariu la reteta - Salata de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui intreg
Gogosele din flori de dovleac
Supa de gulii
Batoane de cereale
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Tortelete cu crema Toffee
Rata la cuptor
Ciorba de miel
Prajitura cu gutui si branza
Fettuccine cu ton si rosii
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Pateu din ficat de porc
Friptura de mistret
Dulceata de rubarba
Bors de iarna cu afumatura