Salata de sfecla rosie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Ingrediente:

2-3 radacini de sfecla, 2 linguri ulei, 1/4 pahar otet, piper, sare, marar, patrunjel

Mod de preparare:

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. salata de sfecla se poate prepara si cu cartofi. In acest caz se iau cantitati egale de sfecla si cartofi.Se serveste la carne fripta sau fiarta.

Adauga comentariu la reteta - Salata de sfecla rosie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema Toffee
Caipirinha
Chocolate cheesecake
Tort de ciuperci
Inghetata de nectarine si caise
Tort din alune de copac
Ciorba de rosii II
Turta dulce din piscoturi
Salata de fasole cu ton
Pasta de avocado
Dulceata de rubarba
Ardei umpluti,mai altfel
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Portofele de cod cu fasole verde
Faguri cu forma