Salata de vinete

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de vinete

Salata de vinete

Ingrediente:

3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamaie sau otet, o lingura de ceapa rasa fin, sare

Mod de preparare:

Din galbenus, zeama de lamaie (otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cand vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii
si patrunjel verde.

Adauga comentariu la reteta - Salata de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste de spanac cu calamari si rosii
Parmigiana di melanzane
Sirop de citrice
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tarta cu crema de branza si zmeura
Kunefe (cataif)
Ciuperci umplute cu legume
Rosii umplute cu orez
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pachetele cu porumb si branza
Ciocolata
Confit de canard
Ciocanele de pui cu varza
Lasagne cu spanac si branza chevre
Pasta de leustean