Salata de vinete II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de vinete II

Salata de vinete II

Ingrediente:

vinete (5-6), ulei (1/4l), usturoi (3 capatani), otet (2 linguri), sare, piper

Mod de preparare:

Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg.  Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr- o salatiera. Deasupra se toarna un  sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.Se serveste peste cateva ore.

Adauga comentariu la reteta - Salata de vinete II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Fettuccine cu ton si rosii
Tortelete cu crema Toffee
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tamagoyaki
Supa de dovleac cu gorgonzola
Prajitura  cu mac
Cartofi cu conopida si branza
Salata de sfecla rosie cu pui
Friptura de curcan cu mere
Tarta sarata din frunze de conopida
Friptura de miel in slowcooker
Rosii umplute cu orez
Supa de chimen
Salata de cartofi cu ton