Salata mediteraneana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata mediteraneana

Salata mediteraneana

Ingrediente:

oua fierte tari (4), fasole verde (250g), rosii (2), castravete (1/2), marar verde, usturoi (1 catel), otet (2 linguri), zeama de lamaie (1 lingura), ulei de masline (3 linguri), fileuri de ansoa (1 cutie), capere, masline negre (12), sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternand cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

Adauga comentariu la reteta - Salata mediteraneana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caracatita in ulei
Ardei copti pane
Rulada de vita cu sunca
Cozonac cu mac si alune de padure
Ciorba de miel
Inghetata de cocos
Cirnati cu fenel
Turta dulce din piscoturi
Chocolate cheesecake
Taameia
Tarta cu crema de branza si zmeura
Capunti alla puttanesca
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Crema Toffee
Butternut umplut