Ardei copti pane

Reteta culinara » Retete aperitive » Ardei copti pane

Ardei copti pane

 

Attached Image

Avem nevoie de ardei copti (preferabil capia grosi dar nu vad de ce nu ar merge si alte soiuri),umplutura ce branza topita ne place, si carne idem (kaiser, jambon, proshuto, sunca presata de pui sau porc etc), faina alba, ou batut si pesmet pt. pane si ulei pt. prajit...

Iata ce am avut eu azi...

Ardeiul capia (copt decojit ,descotorat si curatat in interior de seminte,scurs bine chiar tamponat cu hartie absorbanta sa nu zemuiasca), cascaval si dulce si afumat si branza topita feliata, carnita kaiser magru, sunca presata de pui...

Attached Image

Taiem si branza si carnita feliute subtiri si umplem ardeiul in straturi alternative...

Attached Image

Ii inchidem gura cu forta cu o scobitoare  ...

Attached Image

Il presaram cu sare piper boia ce vrem noi si-l dam bine prin faina,mai ales la inchizatura...

Attached Image

Apoi prin ou batut cu sare piper ce vrem noi si dat apoi prin pesmet(si asta poate fi aromatizat cu ce iuteli sau ierbaciuni uscaturi va place),si apoi din nou prin ou si pesmet(dubla impanatura)...

Attached Image

Prajit in ulei intai pe o parte apoi pe cealalta...

Attached Image

Scos pe hartie absorbanta...

Sectiune ...

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Ardei copti pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Chec de carne
Taameia
Bors de iarna cu afumatura
Parjoale de vara
Friptura de porc cu sorici
Cotlete de vinete
Salata de telina,citrice si rodie
Supa de rosii
Tort cu mere si nuci
Cartofi cu conopida si branza
Agliata Verde
Drob de miel
Pui cu legume de primavara
Spaghetti cu sos de vinete si rosii