Salata de icre

Salata de icre

Ingrediente:

200g icre de stiuca sau crap, miezul de la o jumatate de franzela, 150 – 200 g ulei, sare, ½ de lamaie o ceapa

Mod de preparare:

Se spala icrele, se curata de pielite apoi se scurg de apa. Separat se pune miezul de paine la inmuiat in apa , se stoarce de apa se freaca cu un pic de ulei si apoi se amesteca cu icrele. Se bat icrele cu uleiul care se adauga putin cate putin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se poate adauga la sfarsit ceapa tocata marunt (ceapa nu se adauga in timpul preparari icrelor pentru ca le amaraste). Se poate orna cu masline negre sau verzi sau feliute subtiri de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Salata de icre


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Spaghetti Carbonara
Pateu din ficat de porc
Friptura de curcan cu mere
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tarta cu crème brûlé
Pesto rosso
Crostoni cu miel
Rulada de omleta
Prajitura Lia
Prajitura cu mere caramel
Compot de rubarba
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Aripioare prajite in crusta