Salata de andive

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive

Salata de andive

Ingrediente:

500 g andive, 3 linguri de ulei, zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Andivele se spala bine si se lasa sa stea 15 minute in apa sarata. Nu trebuiesc tinute mai mult in apa deoarece se amarasc. Se taie in bucatele si se aseaza pe o farfurie si se toarna desupra un sos din ulei si zeama de lamaie, sare si piper , se amesteca bine. Se poate adauga si putin mustar. Nu se prepara cu  mult timp inainte deoarece isi pierde aspectul.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Salata de ton cu ardei gras
Crutoane aromate
Ciorba din pipote de curcan
Somon salbatic cu crusta de brinza
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa de pasare cu fructe goji
Somon la gratar
Pasca cu branza dulce
Piept de rata cu ciuperci
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Piept de pui, la cuptor
Cozonac Grania
Rulada de omleta
Tort din albusuri