Salata cu peste afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Ingrediente:

500 g cartofi, 200 g peste afumat, 200 g maioneza, 200 g castraveti murati, 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja se decojesc si se lasa la racit. Cand s-au racit se taie cubulete. Pestele se curata de oase si pielita cu  solzi. Castraveti se taie cubulete si se storc de zeama. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se poate orna cu feliute de masline si verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu peste afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Spirale cu Nutella
Fursecuri cu gem
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Castraveti cu maioneza de avocado
Palet de dames
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Placinta cu branza sarata
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tarta cu brinza si zmeura
Fursecuri fine cu nuci
Salata de tortellini
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Painici cu busuioc
Salata de telina,citrice si rodie